Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc zajímavé. Vládnou nám zkrátka deprivanti, a to ofenzívní deprivanti, jak to nazývá F. Koukolík. Psychologii Marx podcenil, ale o nápravu se snažil neomarxismus. Novou levici převálcovala ale Nová pravice. Žel na nápravu není moc času, globální problémy se prohlubují a katastrofa se nezadržitelně blíží. ;-(

0 0
možnosti
OP

Do této chvíle hodně lidí do vašeho článku nahlédlo a velmi málo z nich ho přijalo. To je velká škoda, je velmi hodnotný

0 0
možnosti
SN

:-)  Mně se Váš článek moc líbí, popsáno perfektně. Dnes se za demokracii vydává něco, co s ní má velmi dávno společného. Kalouskova liberální demokracie, Nečasova proklamovaná demokracie, demokracie. USA. Jsem rád, že jste zmínil bratry Keneddyovy, i JOhna Lennona. Vadili,  vymkli se zaběhlému řádu, tak skončili. Stačí jen trochu přemýšlet a dá se opravdu zjistit, že žádná metoda není špatná,(byť by se většině lidí příčila), k postupnému ovládání světa. Média jsou všemocná! 

     V současné době se to trochu bortí, některé země už nechtějí být trpně ve vleku těchto událostí,  tlak se strany USA se zvyšuje! Vidíme to všude kolem sebe! Na počtu mrtvých nezáleží, většiny se to netýká !  R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Lidé nepotřebují, aby jim někdo vládl. Lidé si umí spravovat a koordinovat své záležitosti na bázi dobrovolné spolupráce a dohody.   Chce to jen vrátit se ke kořenům přirozeného práva a etiku vystavět na základě vlastnických vztahů.

0 0
možnosti
Foto

Je-li ta cesta beznadějná, pak je zbytečné po ní putovat a je třeba hledat jinou, schůdnější, nebo naopak těžkou, ale vedoucí k řešení. Ta dnešní nevede nikam, ale dřeme se na ní jako koně. Každý další stav je horší, než minulý.

2 0
možnosti
BS

Mluvíte mi z duše, snad až na to, že jsem napsal  téměř  beznadějná. Nejvíc je mi líto Havlíčka, ale také ho mám nejraději.

1 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik