Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A23d70a52m 22S35t30a85v36a

25. 10. 2014 16:58

"....konflikty Luxe, který hlásal "sociálně tržní ekonomiku", s Klausem, který hlásal pouhou "tržní ekonomiku"), ....": Autore, konečně jste trefil na hlavičku! A proto ty nehorázně sprosté pomluvy a urážky Václava Klause ze strany Luxových stoupenců, Václavem Havlem počínaje. A přidali se k tomu ti bolševičtí pohrobci Jako Ruml či Šabatová a svou nehoráznou nenávistně pomlouvačskou kampaní rozbili demokratické politické soutěžení v zemi.  Navymýšleli si nesmysly, posloužili jim v tom novináři a redaktoři z ČT, kteří vůbec nevěděli o čem je řeč, ale šířili v zemi blbou náladu, která načisto  rozbila demokratické soutěžení.

0 0
možnosti

Podobným vývojem prošli i Zelení - zbavili se pravicového Bursíka a prošli podobným presonálně i ideově očistným vývojem. Stejně jako jako lidovci byli poznamnenáni nejen vlastními chybami, ale především masivními a nehoráznými demagagickými útoky z prava i z leva, a stejně jako oni potom opustili poslaneckou sněmovnu.

Aha, tak už jsem doma, já pořád nevěděl kam Vás mám zařadit;-D

0 0
možnosti

Já se považuji za nezařazeného - sympatizuji (podle abecedy) s Ano (byť dosud s jistými pochynostmi), lidovci, sociálním demokraty a Zelenými.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik