Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)  Vážený autore !  Čtu rád Vaše články a"proti všem" diskutujícím, s Vámi souhlasím! NE sice ve všem, to je nepodstatné, ale normálně myslícímu člověku musí být jasné, že se konečně po těch letech vzájemných vazeb korupčních kamarádů v české politice něco hýbá. Nejvíc je to poznat na kvikotu Kalouska, který přišel o moc i přerozdělování našich peněz! 

    Vyčítání dotací je hloupost, berou je všichni zemědělci. Rovněž tak je to s MEŘO! (Metylester řepkového oleje.) Přimíchávání biosložky do PHM je nařízení EU a jestli nebudou řepku pěstovat naši sedláci, tak se to doveze a oni se mohou jít postavit do fronty na pracák!  

     Že se najdou ve Švajcu 2 mlrd, u člověka, který nic nevyrábí a politiku řídí zpoza buka, jak se u nás praví, to diskutérům nevadí. Ale Babiš, který podnik vybudoval a zaměstnává i solidně platí 3O 000 lidí, daně platí tu  a ne na Kajmanech, nebo Panenských ostrovech, to diskutérům vadí!  A k jeho StB ! Jestli strávil, jako obchodní zástupce roky v zahraničí, neexistuje, že by ho StB"nevytěžila"!  Kolik toho řekl, toť otázka jeho svědomí, ale určitě nebyl aktivním donašečem. Každý stát si hlídá svoje hospodaření i v Americe mají svoji CIA!  Jinak je ve vrcholné politice spousta lidí, kteří procestovali a  prostudovali za totality celý svět a záznamy v archivu.....nikde! Dovedli se postarat, gen. Lorenz a první ministr vnitra skartaci pálením na hromadách, rychle zařídili. 

     Závěrem.....věci nejsou takové, jakými se býti jeví. Nesnáším jednostranné odsudky někoho o kom nevím nic, než naplive jeho protivník, protivníci.  R^R^R^

1 3
možnosti

Spočítejte si kolik má Babiš pozemků. Z toho pochopíte, snad, že bere ze všech nejvíc. Žádnou firmu NEZALOŽIL, všechny KOUPIL. Celých 25 let se objímal z politiky všech stran, protože u nich loboval za dotace. V současné době žádný z těchto politiků není v aktivní politice, proto vstoupil do politiky, aby si mohl probojovat dotace. Proč nadává na politiky, se kterými se celých 25 let objímal????  Proč mu celých 25 let nevadilo to, co mu až ted NAJEDNOU vadí? Ha včil mudrujte!!!

3 2
možnosti

fuj - srovnávat zabělého estébáka, který se ke svému miliardovému jmění dostal velice podivnými cestičkami, s tak čestným člověkem, jako byl Masaryk - že se apso\ń trochu nestydíte

5 2
možnosti
Foto

Nikdy se nesnažím srovnávat kohokoliv s kýmkoliv. Proto není pro mne srovnávat Babiše s Havlíčkem či kýmkoliv jiným.

Počátek byl u mne podobný, jako u vás. Žádný optimismus, ale jemná naděje, že by Babiš mohl přinést změnu do vrcholné politiky, ale samozřejmě jsem hlavně čekal na jeho další kroky. Na rozdíl od vás nemohu vyjadřovat spokojenost, že jeho kroky jsou přínosné pro stát a občany. Zřejmě narazil na realitu a zjistil, že to není tak jednoduché (pokud se vůbec o nějaké změny pokusil).

A tak dál čekám a se naděje pomalu zmenšuje a vytrácí.

S vaším pozitivním hodnocením Babiše tedy nemohu souhlasit.

4 1
možnosti

Dal jsem Vám plus, ale jsem s tou nadějí o něco více optimističtější.

0 0
možnosti

J70a17n 90P59a38v74l45í98k

25. 10. 2014 20:00

Moudra tohoto autora jsou katastrofální. Cítí-li se masarykovec, nic proti tomu, nicméně ta osoba končí taky na ec.

3 1
možnosti

A nyní k panusoudruhovi Babišovi.Za mohutného úsilí nejmenovaných struktúr vzniklo impérium firem převážně napojených na dotace EU a Česka.V jeho čele formálně stanul Babiš, odchovanec komunistického režimu.Vše se dělo za takřka úplného nezájmu médií všeho druhu.Řídící důstojník však usoudil, že pro udržení tohoto impéria a jeho případné "zveľadenie" je nutné vstoupit do politiky.Tím si pojistit nabyté postavení.Pro úspěšný vstup do politiky stačilo vykřikovat neustále o korupci, podvodech, zlodějích a kmotrech.K tomu účelu mu slouží TI z které se nyní rekrutují nejedni "politici", například madam Krnáčová a mnozí další.Barnumskou reklamou bylo zlikvidováno mnoho nepohodlných osobností a lživými obviněními prakticky zdevastováno veřejné mínění.Jedním z prvních kroků panasoudruha Babiše bylo faktické zlikvidování státních dluhopisů pro občany.Nastavení nevýhodných parametrů, následná úložka státních peněz do cizích bank a vzápětí prodej státních dluhopisů těmto cizím bankám.Úrokový rozdíl odteče do ciziny, Babiš má na své straně banky a dostane pro svůj ANOfert úvěry kdy chce a kolik chce.Navíc tím podváže  přístup konkurenčních firem k úvěrům.Střet zájmů jako vystřižený z příručky TI.A nic se neděje, TI spokojeně spinká a její protagonisti se už vidí ve funkcích firmy ANO bude mi líp.Babiš je jenom prázdná skořápka bez jakéhokoliv vztahu k českému národu a státu.Okolo sebe má dostatek nochsledů, kteří budou do omrzení opakovat nesmysly.Zdevastovaný stát, chudoba atd.Opak je pravdou i když k dokonalosti je opravdu dost daleko.Masaryk a Babiš se pane Slámo opravdu podobají.A to v tom, že oba ničí český národ.Jak z tohoto marasmu ven?Jen mravenčí prací občanů tohoto státu po vzoru obrozeneckého hnutí 19.století.Ale bez Masaryků a Babišů.A co slavná organizace "Vraťte nám stát"?Nějak už není vidět?Sloužila také Babišovi?Už jí nepotřebuje, stát je skoro jeho.

5 1
možnosti

Skvělé. R^ Tedy až na ty "nochsledy". :-)

1 0
možnosti

Pane Slámo Váš článek je jak vystřižený z dílny StB.Slušnou a mírnou formou se snaží udělat s panasoudruha Babiše takřka "dobrodince" českého státu.Srovnávání s Masarykem a stavění je na jednu rovinu není zase tak nepravdivé.Oba dva se shodují v jednom  i když každý v jiné době a jiných souvislostech. Masaryk zlomil duši českého národa a Babiš láme hospodářství českého státu.S Masarykovým "čechoslovakismem" se potýkáme dodnes a s Babišovým "hospodařením" se budou potýkat ještě naše vnoučata.Co dobrého vykonal Masaryk pro český národ?Český národ díky mohutnému obrozeneckému hnutí si vydobily v 19.století obrovské kulturní a posléze i ekonomické postavení v RU.Byla to zásluha miliónů obyčejných lidí, které doslova vzbudili do vlasteneckých činností lidé spojení se založením Sokola /Tyrš/, muzikanti všech žánrů, učitelé na všech stupních, podnikatelé a řemeslníci.Český národ postavil Národní divadlo, čeština se stala úředním jazykem, vzniklo české školství až po universitní úroveň.Potom přišel Masaryk, kterého takřka nikdo neznal.Stal se vykonávatelem západních vizí o středoevropském prostoru a s vydatnou pomocí Francie založil Československo.Důsledkem bylo "odstavení" Kramáře a celé plejády domácích politiků od rozhodovacích funkcí, ponechání légií v Rusku svému osudu, pozadí atentátu na Rašína je dodnes neznámé a totéž na Kramáře.Jako výsměch českým architektům je pak jmenování Plečnika hradním architektem.Jak asi zní jeho výrok:"Tož demokracii už máme, teď jenom nějaké demokraty".Za tím účelem bylo mnoho prvorepublikových politiků lživě očerňováno "spřáteleným" tiskem a vždy rozhodovala hradní pětka.Skutečný český živel se stáhl do sebe a vytvářel si vlastní svět.Trampské osady a celé trampské hnutí jsou toho důkazem.To pokračovalo i v dobách komunismu jako zahrádkářská eufórie a dnes je to virtuální svět internetových technologií.Bohužel, nenašel se do dnešního dne nikdo, kdo by se pokusil povznést a uzdravit "nemocnou" duši českého národa.

7 1
možnosti

Babiš vylétl, protože tradiční politická scéna je tragická. Proto se chytil i bílý brádek, který není podle mne nic moc - ani charismatem ani znalostně.

1 0
možnosti

Ve straně je mnoho přeběhlíků ze VŠECH stran i straniček. Takže jde o politiky a politickou stranu. Program žádný nebo velmi rozkročený doprava i doleva. Takže kdy začnou neshody je jen otázkou času. Strana se může udržet jen tak jak to dělal jeden náš diktátor s bradavicí. Všichni MUSÍ mít stejný názor. Jeden něco něco řekli a druhý den to museli odvolat.

2 1
možnosti

"... může úspěšně spojovat lidi, kterým jde především o morálku ...

S Babišem v čele ? Opravdu, pane autore ?

;-D

7 1
možnosti

A91d67a74m 72S38t66a94v61a

25. 10. 2014 18:29

...ach jo! A co kdybyste vokusil Piráty?  Ti vás ještě neinspirovali k písemkovým úvahám?

3 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik