Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Piráti asi střed nebudou a Zelení se zkompromitovali účastí v pravicové vládě. Zbavit se Bursíka asni nestačí.  ODS a TOP jsou extrémistické strany, s tím souhlasím. Jinak dnešní komunisté nejsou moc levicoví a časem porazí sami sebe, jako ve Znojmě v senátních volbách. ;-€

0 0
možnosti

E11v66ž71e45n 24P27o26l86á25k

26. 10. 2014 17:27

No to hsme se toho dozvěděli. Takhle nějak to dopadá, když nekdo neumí zkrotit emoce ani zapnout mozek.

1 0
možnosti

I76v54o 39Ž64á98č27e38k

26. 10. 2014 16:06

Pravda a láska, to jsou tak krásná slova. Komunisté, fašisté, nacisté, náboženští fanatici všech možných směrů, ti všichni jsou pevně přesvědčeni o tom, že mají pravdu. A láska je krásný cit mezi dvěma lidmi, ale milovat všechny lidi na světě je blbost. Já Vás, pane Slámo, nemiluji, protože si myslím, že jste domýšlivý hlupák. A Vy mě také určitě nebudete milovat, když Vám sdělím, že jsem pragmaticky uvažující člověk s pravicovými názory.

2 1
možnosti

...já osobně bych tu výhru"provdoláskařům" tak nevnucoval a nedělal bych z nich jedině to pravé ořechvé když tam patří npř.KS,Štětina,Kocáb a mnoho jim podobných;-O;-O

3 0
možnosti

Jo, ti jsou trochu "mimo".

1 0
možnosti

Ano, Josef Lux byl PAN politik. Ale Liška???

1 1
možnosti

Ten Liška mi také není jasný....8-o

0 0
možnosti

Pokud jste nebyl před r. 89 zaslepený komouš, tak musíte vědětm že společnost byla tehdy rozštěpena minimálně stejně jako dnes - jen se o tom nesmělo nikde psát a mluvit. Navíc dnes mezi představiteli jednotlivých názorů nepanuje - až na výjimky - taková nenávist, jaká panovala v nemalé části společnosti ke komoušům

7 0
možnosti

Konečně tu bude blahobyt, žádná kriminalita a korupce. Konečně nám začnou létat holuby do huby...;-D;-D;-D

6 1
možnosti

To jistě ne - jak známo, boj dobra se zlem je skoro věčný. Jde jen o to, aby dobro mělo přece jen trochu navrch.

1 1
možnosti

Po Listopadu se naše společnost rozštěpila a dostala se do celé řady konfliktů....jako že před listopadem byla idylka a všichni se milovali? ....... jinak ODS a TOP 09, má do pravice hodně daleko a zajímalo by mě, která je ta středová strana.

4 0
možnosti

Před Listopadem byla společnost víceméně spojená společným nepřítelem - komunistickým establishmentem. Na tradiční české poměry byly ODS i TOP 09 etremismem. K nyní vládnoucím stranám bych (osobně) rád přidal Zelené a snad i Piráty (byť jsou ještě nevykrystalizovaní). V žádném případě Úsvit atd.

2 2
možnosti

Blahopřeji, pane Slámo, k tomu, že jste spokojen s výsledky voleb.

A nyní tedy máte ve svých rukou dění v republice,  a tudíž jste na sebe vzali i odpovědnost. Kdo uchopí moc, ten také přijímá odpovědnost za výsledky.

Jsem velice zvědav, jak zastavíte klientelismus, jánabráchismus, jak vyřešíte romský problém apod..

Co já jsem viděl, tak zatím ti, které Vy tolik obhajujete, mají hodně krásných slovíček, ale špíny na rukou a bezradnosti v řešení vážných problémů minimálně tolik jako ODS. A tím ODS neobhajuji, protože i ona toho má na svém záporném účtu hodně. Tím říkám, že kromě krasořečnění nejsou ti vaši pravdoláskaři ani o chloupek lepší.

7 1
možnosti

Souhlasím, hlavně s tím, že odpovědnost je hlavně na ČSSD, zda a jak se vypořádá se svými zkorumpovanými (Hašek, Škromach, Tejc, Zimola, Březina atd.) a snad ještě víc na Babišovi a jeho Ano. Nakoiik si uvědomí, že chléb se zatím láme jen potenciálně - že mají obrovskou, historickou odpovědnost.

2 2
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik