Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mne neoslovuje ani J. Pospíšil. Jinak klinických psychologů je potřeba. :-)

0 0
možnosti

Všem těm diskutujícím, kteří vehementně brání svobodu slova: pokud by si byl Klaus schopen uvědomit, jaké nenapravitelné škody ČR způsobil, zalezl by 100 sáhů pod zem a nevystrčil nos. Jenže Klaus je sebestředný deprivant a navíc ( dle obsáhlého přiznání býv. ministra Stránského v Právu 4.5.2014), všechny zlodějiny dělal vědomě; pro imunitu by Klausovi slušel alespoň morální soud. A není sám.

0 0
možnosti

Píšete to hezky, ale musíte si uvědomit, že seznam jmen se vám bude zvětšovat. Vaše nenávist bude šplhat do nebes...

1 1
možnosti
Foto

Pane kolego blogere 8-o, nejsem přihlouplý anonym a nebojím se říci svůj názor, tak jak vy o politicích. Každý má právo mluvit, psát´...v tomto bodě souhlasím s každým v demokratickém státě. Váš blog pouze zpozorňuje na fakt, že čím větší gauner, zloděj, člověk co nectí zákony,, slušnost se zde ČESKU, má dobře! Záběry Tv kamer, novinové články atp. jen dokládají marasmus v duších čecháčků a vlastně říká čím se řídíme a jak jsme současně vychováváni zkorumpovaným systémem, založením na falešnosti, podvodech....Češi s velkým Č. si pamatuji ještě já a starší spoluobčané. Věřte, že na každého dojde, nemusím být křesťan, důkazem je i přihlouplý nádražák - politik GROSS a na další dojde...perlička pro vás, když mě náměstek ministra v jídelně parlamentu upozorňoval, že ta blondýnka- prodavačka za pultem je žena Grosse, nestačil jsem se divit a ani dnes..držím vám palce v psaní a nepokřivených zádech![>-]EU

0 0
možnosti

A83d11a60m 87S34t82a82v58a

30. 10. 2014 10:19

"...Klausové, Nečasové a Fialové, už byste měli mlčet...": Hlavně by měli mlčet takoví rozumbradky, kteří tu  mimo jiné vyzdvihují kdekteré politické dobrodruhy a anarchisty, především však ideje teroristických dobrodruhů, tak jak je k nám jezdí přednášet  nepřítel evropské demokracie Daniel Cohn Bendit, zato však přítelíček nebezpečných evropských teroristů, kteří mají na svědomí desítky lidských životů!!! A naši Zelení se toho chopili a rozsévají tu svévolnou nenávist - už i novou ultramarxistickou generací /Uhl, Stropnický,/  a mezi takové  patříte, aniž byste si to dokázal připustit, i když jste na to opakovaně upozorňován, i vy, pane Slámo.

6 0
možnosti

Ptám se jako klinický psycholog: máte to v hlavě v pořádku? Nejste nenapravitelný a neumlčitelný jako psychopat Klaus? Ostatním se omlouvám za silná slova.

0 4
možnosti

Proč by měl Klaus mlčet? Jestli se Vám jeho výroky nelíbí, tak je nečtěte. Ale má stejná práva své názory říkat nahlas jako kterýkoli jiný občan.

I když se dušujete, že komouše nemáte rád, tak jste stejný jako oni: Chcete rozhodovat, kdo mluvit smí a kdo ne.

Jako Vy z duše nesnášíte Klause, já z duše nesnáším lháře Schwarzenberga, ale nikdy nenapíši, že by měl mlčet. Právo na vjadřování svých názorů má.

6 0
možnosti

Sám, pane Slámo, činíte co jiným zakazujete.

 

Jakou roli hrají, vámi zmiňovaní muži, ve vašem životě?

 

Pánové Klaus, Nečas, Fiala, Karel Schwarzenberg, JiříPospíšil, Miroslav Kalousek, Zeman, Gottwald, Husák a Putin, některé zmiňujeteopakovaně.

3 0
možnosti

J59a47n 68H12a23v96l76i73n60a

30. 10. 2014 10:05

Pospisil by byla za komancu ve vedeni SSM a praskal by, az by se hory zelenaly......tenhle jedinec nema moralku ani zabrany, typicky slizoun bez nazoru a patere

2 0
možnosti

Rozhodně "nezakazuji" "pravdařům".

0 1
možnosti

Chválit pravdoláskaře Pospíšila a špinit politiky, kteří mají zájem chránit zájmy lidu? Fuj!RvRvRv

2 0
možnosti

To už nám tady chránil minulý režim a jak to dopadlo...

1 0
možnosti

T98o44m68á29š 59M92a82l41ý

30. 10. 2014 10:02

Takže !pravda a láska" je to pravé? Sklapnout byste měl vy,autore.

2 0
možnosti

A14d73a56m 25S78t31a79v13a

30. 10. 2014 11:05

" Takže pravda láska...": Ano určitě je! ale ne v podání licoměrných a politikařujících hlasatelů těchto hodnot, kteří z nich vytvořili pouhý politický prostředek  a ne cíl.

1 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik