Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem proti zákazům obecně, tak v tomto případě nevím...

Pokud pojmeme Lány jako významné místo předchozích pobytů osob významných pro stát, tak by tam takové rozhovory neměly probíhat. Když vezmu Čapkovy hovory s TGM a k tomu tento rozhovor, tak je to na žaludek. To jednoznačně mluví pro zastavení hovorů z Lán.

Na druhé straně jsem si říkal (i v rámci odporu k zákazům), že není na škodu nechat Zemana volně mluvit, že snad více lidí prohlédne a nebude toho křupana podporovat. On však má možnost vyjadřovat se při mnoha a mnoha příležitostech, takže Lány nejsou nezbytné.

Dobrá, dovedl jsem se k tomu, že se k zákazu přikláním. :-)

0 0
možnosti
Foto

I Vy náš demokrate, že by tam bylo nejlíp knížeti Schwarzenbergovi ,co? ;-) Obnovíme Rakousko-Uhersko? :-P Nebo se Vám stýská po Klémovi?;-D

1 3
možnosti
Foto

Přečtěte se ještě jednou.....

Přečetl? Ano?

Nepřipadá vám to ubohé?

0 0
možnosti
BS

Díky za správné doplnění.

0 0
možnosti
BM

Do Lán jezdila zaTGM tehdejší elita národa, kteří si říkali "Pátečníci". Nebyli to pouze bratři Čapkové, ale také Seifert, Vančura, Obracht, Hora a mnozí další, které by náš současný prezident nazval "lumpenkavárníky"...

Je to pošpinění místa, které je prodchnutou charismatem těchto osobností.....

1 1
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik