Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A35d57a79m 85S80t80a57v60a

9. 11. 2014 15:24

Blobánku, když vás čtu, jako bych slyšel toho Jakeše Kůl v plotě z Hrádku.

0 0
možnosti
Foto

S těmi Židy jste se ohavně uťal. Připravilo Vás to o karmu.

2 1
možnosti
Foto

R^, KARMA a plný souhlas.

0 1
možnosti
Foto

Samej hrdej zapadlej vlastenec, ani ne tak ve stínu lípy, jako spíš pípy, či i vošlehanej vod kavárenskejch větráků. Některý by i tu lípu za dub klidně vyměnili, jeden neví, který ratolesti zas přídou na forhont.,,Spravedlivá společnost" dští oheň a síru. Prostoru v masmediích maj hafo, dtto i ,,nezávislí“ komentátoři. Ovoce se dostavuje, neb ,,lid“ mnohý na to slyší. A rád, že. Aby toho nebylo málo, sem tam zas nějaký ty lavičky za peníze ,,lidu“. Už jen ty otomany prof. Poležajeva na každým náměstí chyběj. Snad ještě přejmenovat Národní třídu na třídu studenta Šmída, té ,,bestiální“ oběti z ,,nějakýho“ listopadu. A tak se zas míchá gulášek pravdy a lásky, okořeněný lží a nenávistí. Občas vybublá útržek nějakýho hadru, jeden neví, je to samet, nebo hadr na podlahu. ;-€;-O8-o:-P

2 2
možnosti
Foto

To má být recyklace? ;-D

1 0
možnosti

Odvoláme Zemana, zvolíme knížete. Pánbu s náma, to bude velmi korektní a mnohem slušnější člověk.. Konečně už neuslyšíme žádné vulgární slovo. ...;-D;-D

1 3
možnosti

Kníže už je mimo hru.

3 1
možnosti

Podstata problému s výskytem nepřizpůsobivých občanů ve vrcholových politických postech je dle mého skromného názoru tato:

Volíme negativně, to znamená nejprve najdeme nepřítele, toho se ho učíme do morku kosti nenávidět a pak hledáme v našich řadách minimálně stejného exota, který mu to natře.

Souboj Schwarzbergera a Zemana byl ukázkou vzplanutí vzájemné nenávisti obou táborů.

Bohužel to znamená, že už nemáme energii na hledání a realizaci pozitivních cílů. To není ani o Milošovi ani o Karlovi ani o Václavech K a H, ale o našem tzv. mindsetu.

Chceme se rozčilovat, nadávat ostatním povyšovat se na ně nebo budovat prosperující stát. 

Je to naše volba.

5 0
možnosti

P83e32t97r 91K38u84č36e39r65a

9. 11. 2014 11:48

Dobre, az na ten nesmysl o okupaci Izraele izraelci.

2 1
možnosti

Přečtěte si ve věrohonodných zdrojích, například v Dějinách židovského národa, jak to tam po roce 1945 probíhalo.

3 0
možnosti

No, až na ten nesmysl s židy...

A co pro to hodláte mimo křiku na blogu dělat? Co třeba místo neustálého opakování všech jeho chyb (už je to vážně nuda, 5x denně blog se stejným seznamem, mohli byste napsat jeden a kopírovat si ho, ušetřilo by to práci) začít se konečně v článcích zamýšlet nad jeho nástupcem?

Všichni volají jak se musíme zbavit prezidenta, ale nikdo nevymyslel co potom. Kdyby to teda náhodou šlo, ono to totiž nejde, s tímhle ..... demonstrace ani petice nehnou. Bylo by hezké ty tři roky věnovat hledání vhodné osobnosti, než do zblbnutí opakovat proč je tenhle špatný.

2 0
možnosti

I vadí, byť méně.

0 2
možnosti

Ku.va, ho.no, do p..ele, kníže vám nevadí?

5 3
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik