Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám, že bych se s Vaším "synem" shodla. :-)

Předání moci muselo jít via Havel neb on získal nejvíc. To ostatní snad raději bez komentáře, možná by se dalo nějak ocenit, že je Babiš jak rybka ve vodě v libovolném politickém zřízení, což je nepochybně obdivuhodné, jenže kdybych to obdivovala a oceňovala, tak bych měla neodbytný pocit, že tím přímo plivu do tváře lidem jako například Jiří Stránský, Jan Beneš a další. :-(

0 0
možnosti

Pane Slámo, to s tím panesoudruhem neestébákem Babišem myslíte vážně?Už zde byl pokus přirovnávat Babiše k Masarykovi a jak je vidět "glorifikace" rozdávače koblih vyrobených z nakradených peněz s obchody s obilím přes SSHR je tady zas.Goebelsovská stokrát opakovaná lež bude pravdou?To snad ne ,pane Slámo.Likvidace státních dluhopisů pro občany pánomsúdruhom Babišem je okradení občanů českého státu.Jaké chcete ještě důkazy o vlastizrádné činnosti tohoto oligarchy?

0 0
možnosti
Foto

Polemika (z řec. polemiké techné, válečnické umění) znamená původně umění sporu, později odborný, politický nebo umělecký spor vůbec. Na rozdíl od diskuse a dialogu, které hledají spíše shodu, cílem polemiky je vyvrátit názor protivníka, případně ho i odborně nebo lidsky zpochybnit. Polemiky se obvykle vedou písemně, v denním nebo odborném tisku. Prostředkem polemiky jsou především argumenty, mohou to však být i různé informace nebo domněnky a často se v polemikách užívaly a užívají též pomluvy, nepravdivá a zkreslená tvrzení atd. Protikladem polemiky jako útočné řeči je apologie jako řeč obranná, obhajoba.(Wikipedie)

P.S.: Autor článku samozřejmě zná.

Důležité je však hlavně kým, proč a jak vyvolaná a k jakému směru, účelu i finál. cíli vedená. Platí to obecně. Tento článek nevyjímaje. Dtto potenc. reakce na něj;-)

1 0
možnosti
Foto

J39i65ř16í 29K71i17n98d60l

20. 11. 2014 16:19

Financování politických stran je jedním z nejdůležitějších aspektů nutných pro fungování každého politického subjektu a to v celém světě. V ČR jsou ve financování využívány v zásadě dva zdroje - interní a externí.  Politická strana je demokratičtější než hnutí, kde ovšem rozhoduje jedna  osoba.RvRv

1 0
možnosti
Foto

O22t73t73o 25Č75e32r87n48ý

20. 11. 2014 15:55

Proboha, pane Slámo, nemluvte o čisté minulosti pana Babiše. To mi připadá, že děkujete za to, že vám dali článek do rubriky "zaujalo nás".

2 1
možnosti

Myslím, že všechy mé články vyznívají jinak. Ale nechci mu křivdit, dokud neukáže tvář naplno.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS