Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Někdo někoho ,,pod křidýlka", jiného zas ,,za křidýlka". Pod vznosnými hesly máváme svými vesly. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Ekologicky a sociálně trvale udržitelný rozvoj. Začínám mít na výraz "trvale udržitelný rozvoj" alergii. Není to nic jiného než s prominutím prázdný žvást. Navíc zelení představují jen omezování ostatních, často šíření tragických scénářů pro svou vlastní podporu. A kromě toho si vždy vzpomenu, jak se dřív o zelených říkalo, že rajče je také nejdříve zelené.:-(

2 0
možnosti

Jenže on je ten trvale udržitelný rozvoj, na který jste (proč?) alergická, možná neudržitelný - zvláště když se o něj nikdo příliš nezasazuje.

0 1
možnosti

Tak já se tedy nad jejich programem zamyslím.

po 15 minutách .....

Podíval jsem se na stránky předseda jim rezignoval před bezmála půl rokem a bebyli si schopni najít nového. Z hlavních témat, kterými se chtějí zabývat se v médiích neukazují a nevyjadřují se k nim nijak zvlášť ani v aktualitách na svých stránkách.

Ale třeba se vzpamatují, takhle jsou nevolitelní. Berte to jako rychlou zpětnou vazbu, někoho kdo hledá koho by volil. 

Pověst bezpáteřní strany (Bursíkova éra) se hodně těžko napravuje.

2 0
možnosti

Novou předsedkyni SZ Drápalovou znám, protože byla shodou okolností starostkou Brna-Nového Lískovce, kde jsem bydlel. Byla volena opakovaně, i v dobách kdy Zelení všude prohrávali. Ondřeje Lišku znají moji synové osobně a mluví o něm - přestože po mně jinak kritičtí - jen v dobrém.

0 1
možnosti
Foto

J78i85ř17í 21K21i26n87d18l

22. 11. 2014 16:16

Země a proto i my všichni Zelené nepotřebujeme, protože jsou to největší škůdci přírody a lidí. Viz Šumava.  V historii lidstva dokázali lidé sami ochránit přírodu a nepotřebovali k tomu partu zelených všeználkůRvRvRv

3 0
možnosti

To je přesně ono - to pomlouvání. A vytrhování věcí z kontextu. Šumava je tak problematická, že na ni lze mít různé názory a všechny mohou mít "pravdu".

0 0
možnosti

Nevím zda by Masaryk zelené volil. Já bych je volil, ovšem ty zelené, kteří bojují, zjednodušeně řečeno, za přírodu. Rozhodně ne ten paskvil, který byl v minulé vládě.

1 0
možnosti

Myslím, že Masaryka znám natolik, abych mohl tvrdit zodpovědně: volil by je, byť třeba jen jako nejmenší zlo. Já osobně váhám mezi nimi, Lidovci a ČSSD, ale Zelené volím obvkle i proto, že jsou utiskovaní.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS