Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohumile, jediným autokratem, který vyloženě zklamal byl Havel. Měl pravomoc i možnost vyhlásit referendum o rozdělení Československa. Neudělal to ke škodě obou národů.

0 0
možnosti
Foto

Proč někoho sankcionovat za projevený názor? Slova nejsou skutky. I pan Kinkor sdělil svého času publiku, že verbální násilí nelze nijak trestat.

0 0
možnosti
Foto

Ne, a nejen pane Slámo:-PRv

5 0
možnosti

M20i35l85o58š 48T39r18n48k92a

22. 11. 2014 13:33

Odstehuj se na Slovensko.Tam je dobre bez Klause a Zemana,ale s Ficem a Kiskou.

1 0
možnosti

A33d15a74m 31S52t48a25v93a

22. 11. 2014 12:36

"...Padne nebo nepadne ...": Blobánku, jako byste to neznal: Toho bohdá nebude.....

1 0
možnosti

:-)  Nechci se Vás dotkout, jak čtu jste podstatně více vzdělán než já, ale chybí Vám trocha selského rozumu. Pokud  sledujete TV a třeba Ro plus, neslyšel jsem o Zemanovi od jeho zvolení jedinou pozitivní zprávu. JEn plivance. Včerejší HP je toho dokladem. Klepetko se kroutil, když nápověda z režie se dostala do ucha Veleby. JEn přitvrdit! Zeman překáží, otrávit ho tak ať odejde ze scény. Divím se Vám, při Vašem vzdělání, že si to neuvědomujete. RvRvRv

4 2
možnosti

Starý problém: vajíčko nebo slepička, tj. je prvotní příčinou Zeman nebo novináři?

0 0
možnosti

A42d72a10m 87S10t88a89v79a

22. 11. 2014 11:44

"... Klaus a Zeman zpívají a ubližují dodnes...": Blobánku, to je důsledek vaší závislosti na marxisticky násilných huličích  jako byl Daniel Cohn Bendit a jeho teroristická banda a spol. Nám, kteří jsme svobodní a svobodně přemýšlíme, chápeme vývoj civilizace a neustrnuli jsme ve 20. století na tom, co naši otcové v demokratické Evropě a demokratických USA dosáhli a chápeme to jako poselství i pro dnešek,  nikdo, skutečně nikdo, neubližuje a takovým stejskalům se jen  z plna hrdla smějeme. Že se mezi námi vyskytne i  nějaký ten  hulvát a sprosťák, s tím už nic nenaděláme.  Ale furt lepší než uprskaný hlupák!

3 2
možnosti
Foto

Dobře se snažíte, pane autor. Polénko k polénku, to by v tom byl soudruh čert, že;-D

,,Mistrovsky" zakrývat, kdo, co, a proč má zájem na odstranění prezidenta8-oSkoro. Je mnoho tupohlavých, manipulovaný dav tvořící. Ale je i dost těch, kteří vnímají souvislosti!!Všechny!![>-]

6 1
možnosti
Foto

Sleduji to "zvenku" a musim poznamenat jednu vec, ktera je podle meho podstatna - tech protestujicich je bohuzel stale jen vyrazna mensina. Oni si to nemysli, protoze krici hlasite, ale .... ;-)

3 2
možnosti
Foto

Muzete mi rozumne vysvetlit to minus? ... Ja rozhodne nejasam, ze je Zeman president, jen konstatuji holy fakt, ktery me sice stve, ale zustava faktem i kdybych se pridal a kricel jako blazen, ze Zemana nechci :-P

4 1
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik