Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já si zas myslím, že výrok o tom, že Zeman a Klaus jsou agenti KGB, je žalovatelný. A administrátor blogu iDnes by měl od Slámy požadovat zdroj tohoto tvrzení. Pokud Sláma nemá důkazy, měl by být adminem řádně potrestán.

2 0
možnosti
Foto

U politiků platí naopak presumpce viny, takže ať to vyvrátí. Ovšem ne, jako Nebureš.

0 1
možnosti
Foto

Protože proti Vám protestují známé firmy, máte asi pravdu. R^

5 0
možnosti
SB

Dalším důkazem toho, že pan Sláma za osmnáct nemá pravdu, je to, že tak známá firma, jako je pan Pavel Dvořák za dvacet bez dvou, mu dává za pravdu.

3 2
možnosti
AS

A89d82a73m 19S46t33a53v47a

1. 12. 2014 13:57

Pane Slámo, díval jste se včera na České století a zamyslel jste se zodpovědně nad posledním tématem toho včerejšího dílu? Jestliže ano, a jde-li vám o masarykovskou demokracii v zemi, o tom byste měl psát, jste-li trochu poctivý!

1 0
možnosti
AS

A10d44a24m 49S14t53a93v67a

1. 12. 2014 13:54

"... vydržet....": Když většina až na pár pomatenců vydržela vzdorovat tomu  marxistickému revolucionářovi, co umí především rozněcovat  skutečné jo masakry  po Evropě, přítelíčkovi nejkrutějších teroristů ve Střední Evropě, jehož vyznavačem jste i vy, jakož i většina Zelených u nás, tak není nač si stěžovat.....

0 0
možnosti
SB

A ještě jednu věc, pane Slámo: Zamyslete se třeba nad tím, zda v ideálech sametové revoluce jsme mysleli, že by například těžký zločinec měl dostat prezidentskou milost jenom proto, že jeho matka se kamarádí s prezidentem republiky. K ideálům sametové revoluce patřilo i to, že ve věcech právních nebude platit nějaká protekce a že prezident republiky bude měřit všem stejným metrem, což se v případě Martina Odložila, syna Věry Čáslavské, kamarádky Václava Havla, nestalo. I tento ideál sametové revoluce byl nerealistický, protože protekce tady byla už od dob starověkých civilizací, je tady dosud a bude tady i v budoucnu. A nejen u nás, nýbrž v celém světě. Případ Martina Odložila byl sice nemorální, ale takových věcí se dějí na planetě stovky. Někdy se udělí milost, jindy se předstírá, že policie nemůže najít viníka, potřetí (a to je ještě horší) se to hodí na nevinného, aby byl případ oficiálně uzavřený a protekční fracek z toho vyšel bez úhony. Takže z toho nedělám vědu, ale připomínám Vám, že se to stalo a že to také neodpovídá těm sentimentálním a nerealizovatelným ideálům, o nichž píšete. A za to může evidentně Havel, jehož si hluboce vážíte, protože on to byl, kdo tu milost podepsal. Za to nemůže Klaus ani Zeman, které tak ostře obviňujete, že ty ideály ukradli oni dva.

3 0
možnosti
LS

Mám na Vás jen malý dotaz. Jak přesně si představujete tu nedobrovolnou rezignaci?

0 0
možnosti
SB

Posledně jsem Vám výjimečně dal kladný bod, ale nyní už jste opět ten tradiční pan Sláma, který píše pravdoláskařské nesmysly.

Tak Klaus a Zeman nám zlikvidovali ideály samotevé revoluce?

Tak mi ukažte jedinou zemi na světě, které žije podle zásady pravdy a lásky, kde ideály dostávají přednost před penězi, před honbou za koryty, před jánabráchismem, před protekcí směrem k ženám, ketré příslušnému funkcionáři poskytnou to, co já bych mu jako muž nikdy poskytnout nemohl.

Francie je plná příživníků z arabské i nearabské Afriky, ve Švédsku přistěhovalci zapalují auta, v Norsku mají svého Breivika, na krachující Řecko se skládají všechny státy eurozóny, Španělsko zakazuje Kataláncům referendum o nezávislosti, v Polsku, Lucembursku, Rakousku i například Dánsku a kdekoli jinde by se toho také našlo určitě habaděj, jenom kdybych měl čas každou tu zemi sledovat tak dopodrobna jako Českou republiku.

Za to všechno také mohou Klaus se Zemanem, přestože tam nikdy nebyli ministry financí, předsedy nejsilnější vládní strany, premiéry, predsedy poslanecké sněmovny nebo hlavou státu?

Odklon od ideálů sametové revoluce byl způsoben tím, že ty ideály byly hozeny do větru v euforii, že posíláme komouše k čertu, a že od samého počátku byly naprosto nerealizovatelné. Ideály neobstály před strohou realitou života. Nic více, nic méně.

Za to nemohou ani Klaus, ani Zeman. A už vůbec nemohou za to, že kolem padesátky, jak bych soudil z vaší fotografie, uvažujete jako třináctiletá sentimentální dívenka.

6 0
možnosti
JF

J83a89n 61F52r30o73l59í13k

1. 12. 2014 14:01

Zemanovi bych vyčítal jen jeho konkrétní skutky. Pro mne je nejzávažnější jeho nepokryté fandění autoritativním režimům států bývalého SSSR včetně samotného Ruska, intriky, kterými chce slušného Sobotku odstranit z vlády, arogantní chování vůči všem občanům a nepokryté kamarádství s bývalými starými komunisty. To, že je hulvát mě až tak netrápí. Je to vizitka jeho voličů. Já volil MUDr Roithovou a nemám se za co stydět.

1 0
možnosti
Foto

Zničit krtka.;-€;-O8-o:-P Pardon Zemana:-/Komupak, a proč,  ten ,,balvan" ve skutečnosti stojí v cestě?Jste jedním z nich?;-€:-/

5 3
možnosti
BS

Jako domněnky, pomluvy či "pomluvy" jsem to i uvedl. Každý ať si vybere.

0 0
možnosti
JN

J48o90s31e55f 38N47i41k44l

1. 12. 2014 13:05

...Zeman bude prezidentem do konce volebního období, do dalšího volebního období nezasáhne...to ostatní musíte doložit a dokázat, jinak je to pouze domněnka, v horším případě pomluva...jinak Váš článeček zapadá pouze do kampaně proti prezidentovi Zemanovi...nic nového pod sluncem...

9 1
možnosti
SB

Tihle idealisté si myslí, že když odstraní jednu nedokonalost, okamžitě nastane ráj na zemi a vše bude už perfektní.

Nic není dokonalé, ani Zeman, ale dokonalý nebude ani jeho nástupce.

2 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik