Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A25d38a21m 62S67t31a39v44a

8. 12. 2014 21:24

"...účelově se spojil s amorálním Kalouskem...": Blobánku, jako byste to neznal: vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá. Prosím vás, co vy hledáte u těch vašich Zelených, Uhl, Stropnický, Patočka, vždyť to jsou rozjívení potomci věčně pomýlených bolševiků a jakýchsi marxistických anarchistů, školení teroristicky totalitním postrachem Evropy. Ale Schwarzenberg se k Zeleným neustále veřejně přiznává - právě jak to činil Havel -, i přes své předsednictví nějakých jiných odpadlíků. Jak to řekl jeho syn: levičák.

0 0
možnosti

Babiš je nadějí, že rozbourá mafiánské struktury vysávačů státních peněz. Pokud se mu podaří se státní pokladnou něco rozumného udělat, houby mně záleží na tom, jaký kdo je oligarcha. Mám soukromý, ne zcela jasný postřeh: finance státu ho začínají bavit a určitě by chtěl dokázat, že od řízení velké firmy nejsou daleko. Pokud ho neotráví ČSSD; anebo z jiných důvodů může selhat; není to Bůh. Ale máte dnes někoho lepšího?!!

0 0
možnosti

P.S.

Horší než za Klause to být nemůže, už se toho moc ukrást nedá.

0 0
možnosti

Jak můžete do jednoho článku vtěsnat tolik lží ;-D...jen v prvním odstavic hned dvě: většina národa totiž nikdy Babišovi nevěřila (a části těch, co věřili, se už rychle otevřely oči), a OF bylo totálně neúspěšným projektem...a dále:  OF neukradl Klaus, ale zcela svobodně se zhruba 90 % lidí co v listopadu zakládali OF na shromážděních konaných ve všech regionech, rozhodlo pro Klausovu vizi, protože na vlastní oči viděli, že OF je děs bez budoucnosti...není pravda ani to, že všechna úspěšná politická hnutí začala jako levicová...a tak dále...

3 0
možnosti
Foto

Obávám se, že jste naivní.

0 0
možnosti
Foto

Číst názory lidí s klapkami na očích je vždycky zábavné. Ještěže mají alespoň tu svou víru.

1 0
možnosti

Že by byl Babiš všemi mastmi mazaný, to se mi moc nezdá. Některé jeho emotivní vzkazy přes média svědčí spíš o opaku. V nedělních OVM se například pustil do firmy, jejíž dva muniční sklady vyletěly do vzduchu ve Vrběticích a vypustil při tom do éteru informace o tom, že den před výbuchem byl v objektu majitel firmy a že jde vůbec o velmi podezřelou firmu. Jsem zvědav jak Babiš obstojí, až ho ta firma zažaluje.

6 0
možnosti

Už zvládl jiný, daleko obtížnější soud, dokazoval, že není Bureš. Nikdo mu to nevěří, ale papíry na to má. Jen ať se naplno vyjádří, že v politice mají místo pouze oligarchové, to mu rovnostářský český lid nedaruje

1 0
možnosti
Foto

Babiš je ještě stále ve stádiu nymfy. Až brouček vyleze, bude to patrnější.

4 0
možnosti
Foto

Nevím, jak jste přišel na termín "většina občanů".

Při volbách dostal okolo 20%, průzkumy veřejného mínění vzhledem k jeho vlastnictví či jistě přinejmenším vlivu na média nemají validitu.

8 0
možnosti

ANO, vyjádřil jsem se nepřesně.

1 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik