Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jeden Dalajlámův výrok by se měl tesat:

"Nejlepší náboženství je takové, které z vás udělá lepšího člověka."

0 0
možnosti

Nějak jsem nepochopila větu "Proč naše  d e m o k r a c i e  trpí, že katolická církev ruku v ruce s Vatikánem a u t o k r a t i c k y  utlačuje ostatní církve?"

Nešlo by to rozvést a doložit několika konkrétními příklady? Vůbec netuším, jak jste k tomu tvrzení došel.

0 0
možnosti

J21a12r91a 73R51a89n40k

17. 12. 2014 18:44

Mela jsem moznost byt na dvou prednaskach Dalajlamy a byla jsem dost prekvapena papezovym rozhodnutim, zapomel na prislusniky Falun Gong, ktere cinska vlada bez prokazani jakekoliv viny internuje v "lagrech", muci a popravuje....jsou nesmirne zdravi a jejich organy tak potrebne, po rope asi druhy nejlepsi byznysRvRv;-O

1 0
možnosti

J61o35s15e33f 25P67o15t83r

17. 12. 2014 18:40

Masaryk kvůli svému "novému náboženství" ve spolupráci se  svými  politickými a spisovatelskými nohsledy znásilnil a zfalšoval českou historii, včetně polopravd, neprav a lží, což zavedl také do politické praxe.

Jeho ideové myšlenky přijali politruci reálného socialismu a dovedli je do absolutní dokonalosti. Klement Gottwald 27.února 1948  v projevu k umělcům řekl: "Budeme pokračovat v pokrokových tradicích  S.K. Neumanna. Havlíčka, Smetany, Jiráska, T.G. Masaryka" - čti mezi řádky : bojovat proti katolické církvi, což také beze zbytku on i jeho následovníci splnili, spolu s tím , že protestnaské církve, včetně Unitářů, s režimem vesele kolaborovali.

0 1
možnosti

Dalajlama není duchovním nýbrž světským vůdcem Tibetského národa. Duchovním vůdcem je pančhenlama.

Jinak jeho slova o tom, že možná bude poslední reinkarnací mi zní trochu domýšlivě ve smyslu: já jsem posledním v řadě čtrnácti reinkarnací. Mnou se smysl existence všech dalajlámů naplnil.

0 2
možnosti

Teda Vy jedete, od včerejška 4 články

0 0
možnosti

Nedostatek kvality je treba nahradit kvantitou

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS