Diskuse

Co nikdo neřekne k přílivu emigrantů do Evropy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přiznám se, že i když promrhám čas řadou blbostí, přesto jej neztrácím sledováním podobných diskusí. Z diskuse na internetu k tomuto pořadu jsem získal naději, že každý z těch pánů, kteří obhajují přijetí uprchlíků do naší země, si do svého domovu vezme alespoň několik českých bezdomovců.

4 0
možnosti

tu parodii na pluralitní debatu jsem vydržel asi jen deset minut.....sledování moderátora a čtyř pánů bylo nad síly mého žaludku- ono kdo by vydržel, když se na obrazovce prezentovali lhář z povolání, lhář z přesvědčení, lhář z bezradnosti a lhář z radosti....:-PRv

7 0
možnosti

Tu žumpu jsem ani nesledoval, jinak bych rozflákal televizi. Tolik nesmyslů, co čtu na MuslimDnesu, je ke čteni málokde.[>-]EURv

1 0
možnosti

Jestliže jste souhlasil s těmi tlučhuby téměř ve všem, ale postrádal jste tam vyjádření k přistěhovalectví, tak je to stejné, jako kdybych řekl, že občan X.Y. je jinak bezproblémový a velice slušný člověk, až na ty dvě sexuálně motivované vraždy nezletilých dívek.

Jsou určité věci, které jsou natolik závažné, že pokud člověk v nich nějakým způsobem neobstojí, tak veškeré jeho klady ustupují do pozadí a příslušný občan musí být hodnocen záporně.

Když někdo spáchá dvě vraždy nezletilých dívek, tak to nemůže vyvážit skutečnost, že v minuolosti pro tuto republiku vybojoval zlatou olympijskou medaili, že po skončení sportovní kariéry řádně pracuje k naprosté spokojenosti zaměstnavatele, že dodržuje noční klid, je bezproblémový jako kolega v práci i jako soused, řádně třídí odpad, pomůže mladé ženě s kočárkem do schopdů apod.. Prostě ty dvě vraždy jsou něco tak silného, že všechny tyto klady, které jsem uvedl, je nemohou vyrovnat, aby se příslušný občan dostal alespoň na nulo. Vždy už zůstane v záporných číslech.

A nyní nabývá otázka přistěhovalectví takové stěžejní důležitosti, že pokud někdo tvrdí, že je naší povinností přijímat uprchlíky, tak ze všech ostatních hledisek může být kandidátem svatozáře kolem hlavy, a přesto dám přednost docela obyčejnému hospodskému ochlastovi, který podstatně méně kultivovanou řečí, než jakou slyšíme od pana Halíka, správně řekne, že přistěhovalectví je tím největším evropským problémem současnosti.

10 0
možnosti

Kdybych mohl, dal bych Vám karmu.

1 0
možnosti

Proč si ty uprchlíky nevezmou Američani? Mohutně vyzbrojovali opozici proti Asadovi v Sýrii, o nastolení a vyzbrojování protihussajnovského režimu v Iráku ani nemluvím. A teď se Američani diví, že se opozice v Sýrii a Iráku postavila proti nim a bojuje hlavně americkými zbraněmi !! A má to odnést Evropa.

Jsem věřící, ale tu intenzivní jednostrannou proamerickou a protiruskou retoriku Halíka (i jiných u VM) opravdu poslouchat nechci.

7 0
možnosti

J94a84r92a 64R49a46n98k

14. 12. 2014 19:52

V Kanade je jiz 1.500 novych syrskych imigrantu, 9.000 jich je na ceste do Stau, tady je mapa s rozmistenim http://refugeeresettlementwatch.wordpress.com/

0 0
možnosti

M35i75l35a90n 77V39i69k

14. 12. 2014 15:19

Myslím, že nic nebrání tomu, abyste si pár imigrantů vzal domů...........

3 0
možnosti

Jestli je Zapad rozezrany, je naprosto irelevantni. Zadna zeme by nemela mit povinnost prijimat imigranty. Zvlaste, pokud to muze ohrozit jeji bezpecnost. Je to jako byste mel povinnost vzit si domu bezdomovce. Absurdni? Ano...uplne stejne.

8 0
možnosti

Pusťe si druhou druhou ze tří částí

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1126672097-otazky-vaclava-moravce/214411030501214/video/

Pokud jste se díval, tak jste asi neslyšel.

0 0
možnosti

...k té svaté Trojici které vévodil fláter Halík a svým chroctáním přizvukovali ještě dva diskutující bez žádného oponenta se družně připojil svým chrochtáním i Moravec...tak si Moravec představuje svou rozmluvu bez oponentů ...to byla zase ukázka demokratické diskuse v Čt....

11 0
možnosti

K tomu je Hyde park, ale tam Halíka ani jiné katolíky neuvidíte. Už třeba jen restituce...

1 0
možnosti

A50d64a78m 66S74t84a73v95a

14. 12. 2014 15:04

"Nejvíc prostřeků by měl Západ věnovat do ...": Pano Slámo, prvně spolu souhlasíme, i když. Západ do ničeho nesmí věnovat. Západ musí konat podle svých tradičních hodnot

/a koná?/  jak konal po staletí a to přineslo užitek; vy s tím nebudete souhlasit, ale i do Číny, a ta  jen a jen díky Západu je na takové úrovni jako je, a Rusku, které ještě do nedávna bylo duchovně  zdevastované  tatarskou nadvládou a pak nevybíravými nájezdy Západu do jeho země, které ji zdevastovaly právě tak jako ti Tataři. Ale ať chcete nebo ne, tak jak Čína, tak Rusko se Západu přibližuje, žel se vším všudy. A najednou byste chtěl nějaké bolševicky barbarské manipulace? Nechte ducha Západu vanout, on ví nejlíp, jak. Ale organizovaný a revolučně řízený duch je jenom a jenom zloduch!  A tak konají jenom marxisti, revolucionáři a teroristi. Mění svět k obrazu svému.

1 0
možnosti

Souhasím, že i do Činy. A omlouvám se "fráteru" Halíkovi, že jsem nezmínil jeho, že Západ musí investovat do toho, čemu se hanlivě říká propaganda - i ta může být "bohulibá" nebo ďábelská. Mediální válka je obvykle levněšjí a účinnější než skutečná. Je jednou z mála slabin demokracie, že v tom bývá bezzubá nebo že reaguje příliš pozdě. Američané nás po roce 1945 na rozdíl od Rusů propagandou zrovna nezaplavili.

0 0
možnosti