Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takhle, kdybyste ty muslimy predelal na Unitare, to by bylo jinci kafco :-D

0 0
možnosti
Foto

To se Vám moc nepovedlo.

Jestli mají muslimové komplex méněcennosti? Právě naopak!

Rv

0 0
možnosti

muslimy nemusite hajit, umi se hajit sami, a jsou to oni - ne vsichni ale hodne - co rikaji ze kdo neni muslim je podradny. Takze to mate trochu popletene. A v Evrope jim nikdo neublizuje, spise naopak.

9 0
možnosti

Někdo by vás měl upozornit, že srovnáváte nesrovnatelné. Mě opravdu neláká vytírat si zadek rukou a přitom nesmět jíst vepřové, protože prasátko je nečisté zvíře. Také mi není známo, že by na Němce páchaly desetileté slovanské dívky sebevražedné bombové atentáty. Takže muslimům bychom rozumět opravdu neměli!

12 0
možnosti
Foto

Odpověď na otázku v blogu je: Neměli !!!!!!

8 0
možnosti

Němci se na nás sice dívali s určitou přezíravostí a Češi zase na ně s určitým komplexem, ale když šlo o nutnost najít nějaký způsob, jak sdílet společný prostor a jak zvládnout vzájemné soužití, tak to oba tyto tábory celkem v pohodě zvládaly. Češi nekladli bomby do vlaků jako muslimové v Madridu, neříkali, že Němci nemají v ryze českých čtvrtích Prahy co pohledávat, když si Češka našla Němce nebo Němka Čecha, tak rodina na té dívce nespáchala vraždu ze cti. Češi nepřicházeli po statisících do Německa s tím, že nic neumějí, jsou totálně nevzdělaní jak z hlediska intelektuálního, tak i z hlediska dělnických profesí, ale předpokládají, že je Němci budou živit. Češi nikdy neříkali, že jejich cílem je Němce vyhubit nebo alespoň zotročit, nikdy nenadřazovali své právo obecným evropským principům, takže směrem k Němcům neměli obdobu toho, co dnes Arabové prosazují a čemu říkají "právo šaria".

15 0
možnosti

Jsme přece jenom v Evropě. Je moc dobré, že s Němci dnes konečně vycházíme.

Komunisti toho Marxe moc neinzerovali, věděli proč.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS