Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lidé jako jsou "režisér" Jan Němec hluboce pohrdám Rv

0 1
možnosti

Proč se do všeho serou komedianti,po revoluci to byli cikáni,začali řvát a dodnes mají

vše bez práce.Dnes nějaký Němec si myslí že urážet hlavu státu je něco unikátního,

blbnou mladé sfetované studenty davájí jim červené karty,koše vajec a hažte na Zemana.Pokud je to demokracie pánbuh nas potěš,policie má pomáhat a chránit(koho).

Na prezidenta může házet kdejaký zmetek - cokoliv!!!!Policisté stojí a hrajou si na nevidi-

telné ochránce.Probuďte se lidi,kdo štvavou kampaň financuje,

 kdo chce druhý Majdan,vzpamatujte se aby nebylo pozdě!!!!!!!

1 0
možnosti

Právě proto, že jsem vidoucí, se k petici nepřipojím. Nechci, aby jedna z posledních důležitých státních funkcí, kterou v některé ze zemí EU zastává člověk, jenž se nebojí říci pravdu o islámu, byla obsazeně nějakým sluníčkářským chrličem prázdných frází.

Miliony takových lidí, jako jste Vy, pane Slámo, už v Evropě napáchaly škod dost. Není nutné je v tom ještě podporovat podpisem nějakých slaboduchých peticí.

1 1
možnosti

Víte toho o islámu dost? Rozlišujete dostatečně mezi islámem a (pseudo)islámských extremismem?

1 0
možnosti
Foto

Jsem vidoucí, Češka, moji soudnost musí posoudit někdo jiný, a přesto necítím povinnost se této akce zúčastnit. A to jsem ho nevolila.

A jsem ráda, že takovýto striktní pokyn v poslední větě chválabohu nemusím respektovat.

1 0
možnosti

Nechci Vám křivdit, ale napadá mne: cítila jste morální povinnost bojovat proti komunistické totalitě? Cítíte, že to tu teď není o mnoho lepší?

0 0
možnosti
Foto

Ta poslední věta se mi moc nelíbí ale stejně: R^

0 0
možnosti
Foto

Ta poslední věta se mi nelíbí vůbec. Ale rozhodně není jediná. Srovnávat vedle sebe Němce, Vondrouše a Palacha je totálně mimo, stejně jako je laciné Zeman a muslimové v jedné větě. O podpisu petice by se měl člověk rozhodovat na základě čehokoliv jiného, ale ne tohoto článku.

Z čistě blogerského hlediska je pak článek propagující jakoukoliv cizí akci zbytečný. Tento pak tím více, že z vlastních myšlenek nabízí pouze zmíněné slátaniny.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik