Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

ODS bránila vzniku občanských aktivit?

A komu, prosím Vás? Kterou občanskou aktivitu zakázala? Koho za ni poslala za mříže?

Víte, ono je snadné něco plácnout, jako jste to udělal Vy, ale je těžké to doložit.

ODS zastávala názor, že politika patří politickým stranám a ne občanským sdružením. ALe že by někoho zavírala za členství v občanských sdruženích nebo že by ta sdružení násilně rozpouštěla? Doložte své tvrzení konkrétním údajem. Rád si to přečtu.

4 0
možnosti
BS

Nepamatujete si, jak Klaus brojil proti občanským aktivitám?

1 4
možnosti
LR

Klaus, stejně jako každý soudný člověk, odmítá, aby hlasitě se projevující skupinka zfanatizovaných jedinců měla větší faktickou moc, než řádně zvolení zástupci lidu.

Brojení není bránění...

4 0
možnosti
AS

A38d67a38m 20S51t31a55v88a

11. 11. 2014 11:13

To je nepřesné. Opak je pravdou! Klaus, zcela logicky brojí proti občanským aktivitám, které se snaží nátlakem ovlivňovat politické rozhodování demokraticky zvolených zástupců! Ovšem, vyzývá !! občany ke sdružování a k občanským činnostem, které by např. nahradily v mnoha případech i drahou činnost státní správy především v  sociální či sportovní nebo  kulturní činnosti a jiných aktivitách.

2 1
možnosti
SB

Pan autor není schopen logického uvažování. Umí puze přebírat bezobsažné fráze. Váš naprosto správný příspěvek nepochopí.

0 0
možnosti
Foto

J20i80ř92í 70K92i32n20d95l

11. 11. 2014 11:25

Pan Klaus není  ODS.  Nebyl proti občanský aktivitám, jako jsou zahrádkáři, chovatelé domacího zvířectva, chovatelé včel, ale byl proti posťátňovaným  občanským sdružením, která si přivlastnují úlohy, které patří vládě a parlamentu. Neplést si to s demonstracemi.

1 0
možnosti
BS

Komunisti také nebyli proti zahrádkářům.

0 0
možnosti
TD

Hitler také nebyl proti zahrádkářům. Svatá prostoto...

0 0
možnosti
SB

Komunisté nebyli proti zahrádkářům, byli však byli proti pedofilním vrahům. Takže podle Vaší logiky bychom je asi měli uctívat nebo alespoň tolerovat, abychom se za každou cenu od komoušů lišili.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik