Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zaujalo mne, jak hned v úvodu píšete, že pojmy levicový/pravicový jsou velmi mlhavé, nedefinované, nejasné.

Což Vám ovšem vzápětí nebrání do těchto mlh škatulkovat dle své libovůle.

2 0
možnosti

Někdy i dost inteligentní lidé, jako je pan Sláma, když ho posuzujeme podle jazykové stránky věci, nejsou schopni uvažovat svým vlastním mozkem. Myslí si, že jsou to jejich názory, ale ve skutečnosti pouze papouškují naučené fráze a dělají jiným lidem užitečné idioty. Přesně takový je pan autor tohoto článku. Ani si to sám neuvědomuje.

0 0
možnosti

ODS bránila vzniku občanských aktivit?

A komu, prosím Vás? Kterou občanskou aktivitu zakázala? Koho za ni poslala za mříže?

Víte, ono je snadné něco plácnout, jako jste to udělal Vy, ale je těžké to doložit.

ODS zastávala názor, že politika patří politickým stranám a ne občanským sdružením. ALe že by někoho zavírala za členství v občanských sdruženích nebo že by ta sdružení násilně rozpouštěla? Doložte své tvrzení konkrétním údajem. Rád si to přečtu.

4 0
možnosti

Nepamatujete si, jak Klaus brojil proti občanským aktivitám?

1 4
možnosti

A48d70a94m 18S18t29a78v35a

11. 11. 2014 10:38

"...autokracii se snažili i pravicový Klaus a "levicový" Zeman...": Blobánku, kdybyste jen trochu domýšlel své nápady do konce, nemohl byste co takového napsat, protože jak Klaus tak Zeman jsou stoupenci volené demokracie, kde skutečně rozhodují voliči, tedy řadoví lidé - a tak tomu bylo i za jejich politického vedení země, a ne pro systém zástupců z jakýchsi vybraných elit tzv. občanské společnosti, kteří by si dělali, co by uznali za vhodné, jak to předvádějí dnes a denně, ale díky bohu zatím jen a jen v kavárnách, v médiích, ve spacácích v TV  či na barikádách.  I to je však pro demokracii  i dost nebezpečně!

3 0
možnosti

Snažili se o to  z a  d a n ý ch  podmínek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Psycholog, polyhistor, publicista a spisovatel; zakladatel dobročinného vydavatelství Atelier 89, autor knih Milostné koláže, Základy muškaření a Zapomenutý prorok Tomáš G. Masaryk, editor knihy K.H.B. a T.G.M o svobodném myšlení, spoluautor knih Tomáš G. Masaryk, neomodernismus a Charta 2012 a Věrni zůstaneme. Články publikuje nejčastěji na Aktuálně.cz.

Seznam rubrik